* Bok-tips!

Okej, dra inga förhastade slutsatser. Jag är absolut ingen super-intelligent människa som läser böcker av vinnarna i litteratur. Men jag är totalt beroende av krim-deckare. Helst ska det vara serier. Fråga mig inte vad böcker handlar om för det glömmer jag så fort jag har läst sista sidan.

Här kommer i alla fall några av mina favorit-författare i krim-träsket.

Jo Nesbo – norsk författare som skriver om Harry Hole, en polis som har det lite jobbigt.

Arne Dahl – läste 8 böcker på 3 månader, visserligen över sommaren, men jag fullkomligt slukade dom. Väntar med spänning på den senaste som har fastnat hos svåger.. fniss

Anna Jansson – Håller just nu på med den 4:e boken i serien om Maria Wern. De på Lagergrens undrade hur många böcker jag läser per dag. Måste dock säga att jag är periodare.

Camilla Läckberg – lyssnade på böckerna i mp3 när jag just hade blivit sjukskriven. Bra avslappning.

Stieg Larsson – naturligtvis. Behövs inga ord. Synd bara att man redan har läst dom.

Liza Marklund – Annika Bengtzon. Nästan synd att de har gjort filmer om henne. Ibland känns det lite trist att inte få ha sina egna ansikten till personer i böcker. Men, men.. Läs även böckerna om tjejen (vad heter hon nu igen?) som får fly från misshandel, Gömda åsså var det några fler. Minnet sviktar.

Harry Potter böckerna borde alla vuxna läsa. Återigen lite synd att man har sett filmerna. Men otroligt underhållande och spännande böcker. Krimmare? Nej, jag vet..

Flyga drake – läs den. Inga poliser som blir hjältar, men otroligt fängslande & upprörande bok. Ha näsdukar nära till hands

Vill passa på att rikta ett tack till min svåger som tipsar och lånar ut böcker i stort sett hela tiden. Hoppas att du får tillbaka alla du lånar ut.

2 svar till “* Bok-tips!

  1. Dom dära böckerna är inte min slilo liksom(förutom harry potter)

  2. oj jag menar min stil ><

Lämna en kommentar