Nostalgi-laddning

Jaha, så ska man sitta framför dumburken å våndas. Igen. Har funderat nu ett tag på ett musikinslag. Det var lite klurigt, vilken låt jag skulle välja inför matchen. AIK-låtar & Skumdum i all sin ära, men plötsligt klickade det till under avtorkningen av köksbordet.

Det blir en låt, som kanske inte är rock n´roll, som kanske inte skulle uppskattas av de hårda killarna på uppvärmningen. Näe, det blir en låt som, för mig, påminner om den ”gamla” ladan. Ladan som man kunde känna svettlukten direkt innanför dörrarna. Ladan som man sprang upp och nerför stentrapporna i, å idag tackar jag gud för att jag aldrig ramlade. Efter ett besök i den gamla ladan, kom man hem och luktade som ett askfat.

Då, då man stod i klacken, liten och betydelselös, men inge mindre supporter för det. Då, då man hittade på egna hejaramsor om Roy & Randy. Då, då man plockade puckar efter uppvärmningen och pinsamma pappan riktade strålkastaren på en. Då, då de fick släcka ner belysningen under uppvärmningen när Löven var på besök. Då, då man sålde glada korvar i kiosken. Då, då man tjänade miljoner (?) på att samla burkar. Då..

Det var tider det!

Nu till låten som låter oss minnas tillbaka och hoppas på en seger. Heja AIK!

4 svar till “Nostalgi-laddning

  1. Det är faktiskt en låt jag oxå kan relatera till AIK med, för en gång i tiden var jag faktiskt en riktigt hockeytjej, fast det är längesen nu.

    Komme du dig iväg och simma?

    Kram och hoppas de vinner!

  2. Hej tjejen!
    Nu har jag och Sälhuset simmat våra 30 minuter och bastat en kvart. Härligt var det! Hur blev det för dig? Nästa måndag då är vi kanske tre tappra brudar som intar motionsbanan på Edda. Vi hörs!
    Kram!

  3. Synd bara att det inte räckte till seger idag…

  4. Jag ska gå ut och gå i vinterstormen när Ebbe har somnat – ska jag hämta upp dig eller?
    /Jessica

Lämna en kommentar