Halleluja-moments!

Det började på lek&plask under lördagen. Sonen hittade plastringen på botten & skrek förtjust: Halleluja! Ganska många i närheten drog på smilbanden.

Senare under dagen hjälpte dottern mamman att göra potatisgratäng. Sidospår: Det var länge sen jag gjorde potatisgratäng. Så länge sen att jag var tvungen att ta fram kokboken.. Pinsamt, men sant. Hur som haver, så var hon väldans duktig och att stå där i lördagslugnet med en liten tjej, som nu för tiden är ganska treårs-instabil, var ett halleluja-moment för mig.

Potatisgratängen, salsan och det marinerade köttet följde med till de goa grannarna. Maten fick vänta, hockey först. En bra match, ändå, trots förlust. Dock inte något Halleluja-moment. Det kom när köttet var grillat, potatisgratängen var värmd, sallad och övriga tillbehör var framställt. Halleluja, så gott det var!!

Nu är söndagsfrukosten bortstädad, resten av familjen ligger i storsängen bredvid mig och myser. Vi väntar på att den yngre brodern till mig med fru ska komma med lilla, söta fröken E. Då väntar svischnerförbacken med korvgrillning. Blir inte det ett Halleluja-moment, så har vi gjort något fel någonstans.

Har Du fått njuta av något Halleluja-moment denna helg?

5 svar till “Halleluja-moments!

  1. Ett? Hur många som helst! Men kan det bli något annat än Halleluja moments när man är ledig i 9 dagar och bor gott i ens husvagn och åker slalom hela dagarna… 😉 Njuter och mår gott… Hoppas det blev bra i backen, vännen… Kram Anna

  2. Nostalgipromenad i Ursviken med barndomsvännerna. Knytkalas med paj och sallad med senare på kvällen. Promenad, träning, mys och på gott humör mest hela helgen. Det är Halleluja det!

  3. Rackarns vad synd 😦

    Vi tänkte ju inte på hockeybussen, vi tänkte att om vi simmar tidigare så hinner du hem innan sju.

    Men klart vi inte kommer sluta fråga, och snart är ju slutspelet slut oxå 😉

    Kram på dig och så gör vi nya försök!

  4. Leos föräldrar

    Tydligen blev det ett och annat Halleluja-moment i backen också… Att stämma upp i Nationalsången kändes väl bara helt rätt just då! 😉
    Tack för att ni är så goa mot vår Prins!

Lämna en kommentar